Omgeving

Het hotel staat centraal tussen de Pier en de haven en pal naast het kleine authentieke vissersdorp van Scheveningen met de Keizerstraat als oudste en meest historische winkelstraat van Scheveningen.

Op loopafstand vindt u de nieuwe boulevard van Scheveningen, het AFAS Circus theater, het Holland Casino, de PATHE bioscopen, het overdekte winkelcentrum Palace Promenade en het bekende Sealife Centrum.  

U kunt ook richting haven lopen. Behalve het grote belang dat de haven heeft voor de visserij wordt het havengebied ook gezien als het nieuwe uitgaanscentrum van Scheveningen. Door de grote diversiteit is er voor elk wel wat wils. Er zijn vele gezellige terrasjes en restaurants. De hele zomer worden er veel zeilwedstrijden georganiseerd zoals de North Sea Regatta, zeilrace met historische zeilboten en de grootste zeilwedstrijd ter wereld, de “Volvo Ocean Race” die in 2018 voor het eerst finisht in Scheveningen.

Ook ten opzichte van het centrum van Den Haag en Delft is ons het hotel gunstig gelegen .De tramhalte van lijn 1 bevindt zich op 100 meter van het hotel.  Tram 1 brengt u in 15 minuten naar het mooie centrum van Den Haag  met veel historie, musea, winkels en natuurlijk de Hofvijver en het Binnenhof. Dezelfde tram 1 brengt u in ongeveer 40 minuten naar de historische binnenstad van Delft. Bij de receptie zijn dagkaarten verkrijgbaar waarmee u de gehele dag kunt reizen.