Evenementen

Evenementen in de buurt van Boulevard Hotel

Aladdin de Musical

Datum: Stopt definitief 26 februari 2023

Bekijk ons winterarragement dan kunt u bij ons dineren en op tijd weg voor de musical begint.

Ben je klaar voor het wereldberoemde verhaal uit Duizend-en-één-nacht? Kom dan naar Disney's Aladdin in het AFAS Circustheater Scheveningen. De grote Broadway musical over de charmante straatdief Aladdin en de prachtige prinses Jasmine is al jaren een daverend succes in internationale theaters. Een wervelende show vol humor, kleurrijke kostuums en special effects die de harten gaat stelen van het Nederlandse publiek.

Spring op het vliegende tapijt en ga mee met Aladdin op avontuur in een heel nieuwe wereld. Het wordt een rit om nooit te vergeten. In een duizelingwekkend tempo word je meegenomen in het overweldigende verhaal over romantiek, vriendschap en verraad. Componist en achtvoudig Oscarwinnaar Alan Menken schreef de beroemde muziek met hits zoals 'A Whole New World', Friend Like Me' en 'Arabian Nights'.

Website: Aladdin de Musical

AIDA de Musical

Datum: Vanaf april 2023

Bekijk ons winterarragement dan kunt u bij ons dineren en op tijd weg voor de musical begint.

AIDA vertelt het tijdloze liefdesverhaal van Aida en Radames, die in een tijd leven waarin hun liefde ontstaat te midden van een wereld die daartegen is.  Oorlog scheidt hun landsbelangen, maar niet hun verbinding. Tradities, opvolging, innerlijke tweestrijd over wat zou moeten en wat zij willen, laten persoonlijke worstelingen zien die ook in deze tijd weten te raken. 
Geleid door hun kracht en de steeds sterker wordende liefde kiezen ze voor een moeilijk pad, een pad waarin niets zeker is, alleen de liefde voor elkaar. 

AIDA speelt zich af in Egypte, dat in oorlog is met Nubië. De Egyptische kapitein van het leger Radames ontmoet Aida bij een groep gevangen genomen vrouwen uit Nubië. Hij weet niet dat zij de dochter van de Nubische koningin Kandake is. En besluit haar als bediende aan zijn verloofde Amneris (dochter van de farao) te geven. Te midden van de spanningen tussen de nationaliteiten ontstaat er ook een beladen driehoeksverhouding tussen Radames, Amneris en Aida. De farao heeft een huwelijk tussen Radames en Amneris aangekondigd, maar Aida en Radames worden verliefd op elkaar, terwijl Aida verscheurd wordt door een innerlijke tweestrijd; haar liefde voor Radames wordt gezien als een verraad van haar eigen land en volk.

Website: AIDA de Musical

City Pier City Loop

Datum: 12.03.2023

Informatie: City Pier City is een jaarlijks hardloop evenement door heel Scheveningen en Den Haag met verschillende afstanden.

Website: City pier city loop Website

 

Keukenhof

Datum: 23.03.2023 t/m 14.05.2023

Informatie: De mooiste verzameling bloembollen in bloei is in deze periode te vinden op het terrein van de Keukenhof.

Website:  Keukenhof Website

Duinenmars

Datum: 01.04.2023 tot 02.04.2023

Informatie: Met 15.000 mede wandelaars loopt u tijdens de Duinenmars een mooie wandelroute van 5, 10, 15, 25 of 40km door de duinen van Den Haag.

Website: Website Duinenmars

BonFire Beach fest

Datum: ??.??.2023         

Informatie: De opening van het strandseizoen zal groots gevierd gaan worden tijdens het Bonfire Beachfest. 

Website: Bonfire Beachfest Website

Koningsdag

Datum: 27.04.2023         

Informatie: De verjaardag van de koning wordt traditioneel gevierd op Koningsdag. Op deze dag zijn er diverse activiteiten te ondernemen in zowel Scheveningen als het centrum van Den Haag.

Website: Koningsdag Website

Aircooled Scheveningen

Datum: 14.05.2023        

Informatie: Bij dit event zal de boulevard van Scheveningen gevuld zijn met honderden VW-busjes en kevers. Ook zijn er aan het strand en op de pier verschillende activiteiten waar aan deelgenomen kan worden.

Website: Aircooled Scheveningen Website

North Sea Regatta

Datum: 16.05.2023 - 29.05.2023

Informatie: Jaarlijkse zeilrace waarbij de kust van Scheveningen het strijdtoneel vormt voor een mooi zeilspektakel. Samen met een gevarieerd programma aan het vaste land is er plezier voor iedereen.

Website: North Sea Regatta Website

Bunkerdag

Datum: 03.06.2023

Informatie: Langs de kust zijn nog vele sporen te vinden van de tweede Wereld Oorlog, waaronder vele bunkers. Waar normaal gesproken deze bunkers gesloten zijn voor publiek, gaan ze voor de Bunkerdag een keer per jaar open om te bezoeken.

Website: Bunkerdag website

Vlaggetjesdag

Datum: 18.06.2023

Informatie: De komst van de nieuwe haring wordt traditioneel gevierd op Vlaggetjesdag.

Website: Vlaggetjesdag Website

Veteranendag

Datum: 24.06.2023

Informatie: Op deze dag bedankt Nederland de veteranen die zich hebben ingezet voor de vrede, zowel nu als in het verleden.

Website: Veteranendag Website

De parade

Datum: 07.07.2023 tot 23.07.2023

Informatie: De parade is een rondreizend festival en biedt in 4 grote steden voorstellingen op het gebied van theater, dans, muziek en film. In het westbroekpark word dan het culturele decor van theatertenten, fonteintenten, eettentjes en leuke terrasjes geopend.

Website: De Parade

Live on the Beach

Datum: 31.08.2023 tot 01.09.2023 

Informatie: Tijdens het jaarlijkse Live on the Beach zullen dit jaar onder andere Anouk en Blof het strand van Scheveningen op zijn grondvesten doen schudden. Vergezeld door een aantal bekende, Nederlandse acts zullen zij een avond vol muzikaal entertainment gaan verzorgen.

Website: Live on the Beach

Tong tong Fair

Datum: 31.08.2023 tot 10.09.2023

Informatie: Kom naar de Tong Tong Fair en laat je onderdompelen in alles wat de Indische cultuur te bieden heeft. Van eten tot muziek, het is hier te vinden!

Website: Tong Tong Fair Website

Open Monumentendag

Datum: 00.09.2022 tot 00.09.2022

Informatie: Tijdens de Open Monumentendag worden voor het publiek de deuren geopend van de verschillende monumenten die Den Haag rijk is.

Website: Open Monumentendag website

Vliegerfestival

Datum: 22.09.2023 tot 24.09.2023

Informatie: Een grote verzameling vliegers in alle soorten en maten worden tijdens dit weekend opgelaten.

Website: Vliegerfestival Website

Lightwalk Scheveningen

Datum: 09.12.2023

Informatie: Krijg een verrassend beeld van “Scheveningen by night” tijdens deze mooie wandelingen (diverse afstanden).

Website:  Lightwalk Scheveningen Website

Royal Christmas Fair

Datum: 07.12.2023 t/m 21.12.2023             

Informatie: In het centrum van Den Haag op de Lange Voorhout zal ook dit jaar weer de grootste kerstmarkt van Nederland plaatsvinden. Kom in de kerstsferen met winterse lekkernijen, leuke kraampjes en gezellige optredens.

Website: Royal Christmas Fair Website

Nieuwjaarsduik

Datum: 01.01.2024

Informatie: Begin het jaar goed met een frisse duik in de Noordzee op 1 januari samen met duizenden andere duikers!

Website: Nieuwjaasduik Scheveningen Website