Faciliteiten

Parkeren

Ons hotel heeft een parkeerlift met vijftien parkeerplaatsen die beschikbaar zijn vanaf 12.00 uur op de dag van aankomst tot 12.00 op de dag van vertrek. De kosten bedragen € 19.50 per dag.

Deze parkeerplaatsen zijn vooraf te reserveren, dit kunt u doen bij het boeken van de kamer en wij zouden het erg op prijs stellen als het gewicht van de auto word doorgegeven.

Bij aankomst helpen wij u graag verder uw auto in de lift te parkeren. 

Mochten de plaatsen in onze parkeerlift vol zijn dan hebben wij altijd nog parkeer dagvergunningen beschikbaar voor in de straat. Deze kaarten zijn verkrijgbaar bij onze receptie voor € 19.50 per dag. Ook deze kaarten zijn geldig vanaf 12.00 uur op de dag van aankomst tot 12.00 op de dag van vertrek.

Restaurant

In ons sfeervolle restaurant met uitzicht op zee serveren wij vanaf 1 oktober t/m 31 maart (met uitzondering van de zondag en de woensdag) een 3-gangen keuzemenu. 
De prijzen van onze keuzemenu's variëren vanaf    € 24.00 tot € 27.50 per persoon. 

Gezien onze ligging boven de boulevard, omringd door vele restaurants en terrassen, serveren wij in de zomer uitsluitend ontbijt. 

Wie van uitslapen houdt, kan bij ons tot 10.30 uur ontbijten met croissants, diverse soorten broodjes, koffie en thee, maar ook pannenkoekjes, roerei en spek.

Ons uitgebreide ontbijtbuffet wordt geserveerd van 's ochtends 07.00 uur tot 11.00 uur. 

Honden in het hotel

Honden zijn toegestaan in ons hotel mits ze vriendelijk en aangelijnd zijn en geen overlast veroorzaken. Hoog-risico honden worden niet toegestaan.(zie lijst hoog-risico honden).

Onze kamermeisjes zijn bij de aanwezigheid van een hond op de kamer wat langer bezig. Vandaar dat wij € 15.00 euro schoonmaakkosten per hond, per dag rekenen. Honden mogen niet plaatsnemen op onze hotelbedden en fauteuils.

Honden op het strand

Vanaf 1 oktober tot 15 mei mogen honden vrij rondlopen op het strand. 
In de zomer zijn er speciale gedeeltes op het strand waar het toegestaan is honden uit te laten. Plattegrond: honden uitlaat gebied 

Tot slot willen wij u graag de volgende tips meegeven:

Zorg dat uw hond gedurende het verblijf in ons hotel zich netjes gedraagt, niet los loopt en in het restaurant onder de tafel blijft liggen en laat hem niet mee eten. Check voordat u het hotel betreedt of uw hond droog is en geen moddersporen of zand achterlaat. Graag uw telefoonnummer achterlaten indien u de hond alleen op de hotelkamer achterlaat.

Dan hebben andere gasten geen klagen en kunnen wij in de toekomst uw trouwe viervoeter blijven ontvangen.

 

Fietsen

Vanuit ons hotel kunt u heerlijke fietstochten maken in het uitgestrekte duingebied. 
Door dit gebied lopen talloze routes waar u naar hartenlust kunt fietsen of wandelen. 

Wij verhuren nu ook twee fietsen met 7 versnellingen en twee elektrische fietsen.

Indien beschikbaar is het mogelijk deze fietsen vooraf bij ons te reserveren.

U kunt deze fietsen zowel voor één dag huren of voor het gehele verblijf.

De kosten voor de fiets met versnellingen zijn 15 euro per dag en voor de elektrische fiets 25 euro per dag.

Fietsen kunnen veilig in de achtertuin van het hotel geplaatst worden. 

Babybedjes

Babybedjes zijn gratis en beschikbaar op aanvraag. Contacteer onze receptie voor meer informatie.